Massage Tips, råd & Frågor

Massage Tips, Råd & Frågor

Har du aldrig varit på massage?

Funderar du på hur det går till?

 

Här får du svar på en del av frågorna du kanske har!

 

Läs igenom råden nedan för bästa resultat av ditt besök hos oss.

 

 

Före din Massage-behandling

Första gången du kommer till mig blir du ombedd att sitta ned en liten stund. Jag frågar hur du mår och om du har några speciella problem. För att göra en bra och säker behandling behöver jag också få veta om du har några sjukdomar eller skador och vilka mediciner du äter.

 

Sedan får du klä av dig och lägga dig på bänken. Det är du själv som bestämmer hur mycket du tycker känns rätt att ta av dig! Du behåller alltid underkläderna (kalsonger/trosor och bh) på dig.

 

Du får ligga på ett eget lakan och en stor handduk över dig så att du ligger varmt och skönt.

 

En avslappnande helkroppsmassage tar ungefär 60 minuter och följer oftast i grunden samma mönster. Du ligger på mage och jag börjar med din rygg och dina axlar. Sedan arbetar jag med sätet och benens baksida. Du blir ombedd att vända dig på rygg och får massage på benens framsida och fötterna. Sedan går jag till axlar och armar. Behandlingen avslutas med huvudet och nacken.

 

Jag som professionell massör anpassar alltid min behandling efter dina behov och önskemål. Du ska därför inte tveka att tala om hur du vill ha din massage! Tycker du till exempel att jag arbetar för mjukt eller för hårdhänt så säg det. På så vis hjälper du mig att göra mitt bästa för dig. Vill du att jag skall arbeta mer eller mindre med någon kroppsdel så tala om det, så jag kan anpassa massagen till dina önskemål.

Massagen ökar cirkulationen i din kropp. Efter behandlingen kan du känna dig lite yrvaken eller "behagligt mosig" men du blir snabbt pigg och välmående. Många blir också både törstiga och kissnödiga efter massagen. Bådadera är direkta effekter av cirkulationsökningen och är nyttiga för dig (för din kropp).

 

Om du inte hittar svar på Dina frågor så ring mig eller kom in på salongen.

 

 

"MUSKLER ONDA OCH ÖMMA - KAN DU SOLKLART GLÖMMA"

 

VÄLKOMMEN!

Efter din Massage-behandling

Ps. Kolla in och gilla oss även på facebook!

Betala gärna med betalkort.

Vingatorpsvägen 6, 374 53 Asarum. 0708 66 57 47